Öövollel viiakse läbi heategevuslik loterii ja oksjon, mille tulud lähevad kevadel U-16 Eesti meistrikulla teeninud Kärdla ÜG/Hiiumaa VK poistele uue varustuse soetamiseks. „Hiidlased on uhked tublide võrkpallipoiste üle, kes maikuus järjekordse võidu koju tõid. Poisid on ka 2010 aasta U-14 vanuserühma parimad. Sel hooajal tahame kaasa rääkida medalite jagamisele juba U-18 vanuseklassis,“ kommenteeris Hiiumaa poiste treener Ülari Kaibald. Treeneri sõnul on neil hea meel, et nende tegemisi on tähele pandud ja nende treeningute jätkamist soovitakse toetada. „Eks kõigil on majanduslikult keeruline ja meile meretagustele hiidlastele kulub võistlustele sõitmisele veel omajagu rahalisi vahendeid, seega igasugune abi on suureks toeks. Näiteks on meid varem toetanud ka erinevad meistriliiga meeskonnad vanade pallidega, mis meile treeninguteks väga hästi sobivad,“ lisas Kaibald.

Öisel võrkpallilahingul astub vastamisi 12 võistkonda. Neist 4 mees- ja 5 naiskonda loositakse välja nende tiimide seast, kes on oma osalemise Credit24 Rahvaliiga 2012/2013 hooajal registreerinud enne 23. oktoobrit. Credit24 Rahvaliiga mängijatele astuvad palliplatsil vastu Kristjan Kasearu, Teele Viira, Marko Kiigajaan, Victoria Kass, Argo Ader, Hanno Pevkur, Marko Pomerants, Rannar Vassiljev, Rainer Vakra, Jüri Ratas, Tarmo Tiisler, Märt Roosna, Madis Kalvet, Taavi Libe, Jaan Martinson jt. Korda valvavad parimad kohtunikud ja näpunäiteid annavad oma ala profid.

Lisaks staaride võrkpalliheitluse jälgimise saab Öövollel kuulata head muusikat Artjom Savitskilt. Meeleolu hoiavad üleval DJ Ray Kuusmaa ja spordikommentaator Kalev Kruus. Võrkpallureid „soojendavad“ DanceAct tantsutüdrukud. Kohale tulnud pöidlahoidjatele on ohtralt meelelahutuslikke auhinnamänge. Külalised ja ka mängijad saavad üritusel soetada 2 eurot maksva loteriipileti, mille tulu läheb Hiiumaa Võrkpalliklubile.

Credit24 Rahvaliiga peatselt algava hooaja mängudele saab oma tiimi registreerida läbi internetikeskkonna Volley.ee kuni 5. novembrini. Üheteistkümnenda Credit24 Rahvaliiga hooaja mängud toimuvad 2012. aasta novembrist kuni 2013. aasta aprillini kolmes tugevusgrupis – A, B ja C. Lisainformatsiooni Credi24 Rahvaliiga osalemistingimuste ja registreerumise kohta leiab Eesti Võrkpalli Liidu kodulehe aadressilt http://evf.ee/ või kirjutades informatsiooni saamiseks e-posti aadressile rahvaliiga@evf.ee. Credit24 Rahvaliiga tegemistega saab end jooksvalt kursis hoida Credit24 Rahvaliiga Facebooki lehe vahendusel.