Möödunud hooajal pallis temporündaja positsioonil tegutsev Kullerkann samas liigas, kuuludes Pariisi St-Cloudi ridadesse. Varasemalt on ta mänginud Saksamaal ja USA üliõpilasliigas.
"Ütlesin kohe pärast eelmise hooaja lõppu agendile, et mulle Prantsuse liiga meeldib ja et võib ka mujalt vaadata, aga ma oleks väga rahul sinna jäädes, et keel paremini selgeks saada ja mulle sobib nende elustiil ja võistkondade professionaalsus," kommenteeris Kullerkann Prantsusmaal jätkamist.

Nancy naiskonna peatreener Radoslav Arsov oli Kullerkannuga ühenduses juba eelmisel hooajal, sest eestlanna suutis nende vastu mängides end heast küljest näidata. "Mõned nädalad tagasi tegid nad ametliku pakkumise. Pärast väheseid läbirääkimisi ja kui kuulsin, et ka Anu ja veel mõned päris head mängijad on sinna suundumas, siis otsustasin lepingule alla kirjutada. Treenerist tean nii palju, et ta on bulgaarlane ja kuuldavasti üsna nõudlik, aga eks oma arvamus on alati kõige olulisem, nii et ega ma enne ei tea, kui olen seal juba mõned trennid ära teinud," avaldas ta põhjuseid, miks just selle klubi kasuks otsustas.

Kullerkannul olid laual ka mitmed pakkumised Belgiast ja teistest klubides Prantsusmaal. "Prantsuse liiga on minu jaoks hetkel palju atraktiivsem. Peale Nancy tundsid Prantsusmaal huvi veel kaks-kolm klubi, kuid üks ootas minult vastust juba mais ja ma polnud siis veel valmis lõplikku otsust tegema ja üks sai täiskoosseisu juba varem kokku," lisas mängija.

Prantsusmaa esiliiganaiskonnast Treville´i Florange´ist on aga saanud koguni nelja Eesti mängija koduklubi. Lisaks juba varasemalt seal mänginud Polina Bratuhhina-Pitou´le ja Eliise Hollasele liitusid naiskonnaga koondislased Kristiine Miilen ja Kristel Moor. Miilen kuulus eelmisel hooajal Prantsusmaa kõrgliiganaiskonna Saint-Raphaëli ridadesse, varasemalt ka USA üliõpilasliigas mänginud Moor pallis eelmisel hooajal Eestis TTÜ/Tradehouse´i naiskonnas.

Kristiine Miilen ütles, et ootab uuelt hooajalt eelkõige arengut isiklikus plaanis. "Mingi ettekujutus on liiga tasemest olemas. Kuna Treville mängis mõned hooajad tagasi samuti kõrgliigas, siis see peaks olema meie miinimumeesmärk," rääkis Miilen. "Isiklikus plaanis loodan saada vastutust ja usaldust rasketel hetkedel, samuti teha individuaalset tööd palju bloki ja vastuvõtu kallal," lisas nurgaründaja.