Nurgaründaja Keith Pupart tegi viimases alagrupi topeltvoorus Iisraeliga kaasa vaid avamängu, teises passis. „Midagi tõsist ei ole, kerge ülekoormuse tõttu tekkinud pisivigastus,“ selgitas Pupart, kel on probleeme reie kinnituskohaga. „Esmaspäeval tegin mõlemad trennid kaasa, mingite liigutustega annab natuke tunda, aga ei midagi hullu.“

Oliver Vennot paljudes mängudes diagonaalründaja kohal edukalt asendanud Teppanile teeb muret õlg. Laupäevases kohtumises Iisraeliga palus ta treenerilt kahe geimi järel vahetust.

„Otsustasin jah, et lasen ennast välja vahetada. Terve nädala vältel andis õlg tunda ja mängus jäi iga liigutusega üha valulikumaks. Ega siin midagi tõsist ole, lihtne kergemat sorti ülekoormus. Hetkel on olukord parem kui kaks päeva tagasi, aga mitte ideaalne. Fakt on see, et neljapäeval ja reedel olen valmis panema läbi tule ja vee, et kindlustada Eestile järgmiseks aastaks koht maailmaliigasse!“ lubas Teppan vajadusel valust üle olla.

Eesti kohtub neljapäeval Poolas toimuval Euroopa liiga poolfinaalis Makedooniaga, teise finalisti selgitavad Poola ja Sloveenia.