"Neljapäeval oleme veel abiks, aga pärast seda lähme Nõo rannavõrkpalli sisehalli laagrisse," sõnas avamängus 15 ning täna 13 punkti toonud Tiisaar. Vastse rannaduo sparringupartneriteks peaks antud laagris olema Kristo Kollo ja Karl Jaani.

"Veerandfinaalile järgnev sõltub sellest, kas pääseme 4. aprillil algavale Doha rannavõrkpalli MK-etapile või mitte," lisas Nõlvak. "Hetkel oleme reservis kolmandad ehk kolm paari peavad turniirist loobuma. Kui pääseme Katari võistlusele, peame kohe pärast neljapäeva liivale harjutama minema. Igal juhul ütleksin, et pigem meid poolfinaalis enam abiks pole, kuigi esmalt tuleb üldse vaadata, kas pääseme nii kaugele."

TTÜ loots Janis Sirelpuul häid mängumehi napib, mistõttu on ta valmis Tiisaarele ja Nõlvakule ka vastu tulema, et neid meeskonnas hoida.

"Kuna Kristjan Jürima vigastas põhiturniiri lõpus hüppeliigest ja asendus temale põhimõtteliselt puudub, oleks Tiisaarest ja Nõlvakust meile abi kasvõi siis, kui nad oma rannavolle trennide kõrvalt ainult mängudel käiks," pakkus TTÜ peatreener Janis Sirelpuu välja võimaliku lahenduse.

Tänase mängu ja oma esituse kohta ütles 24-aastane Tiisaar aga järgmist: "Olime ise täna näiteks blokis selgelt paremad kui avamängus. Suur vahe oli ka servis - Tartu ei pallinud täna kindlasti nii hästi kui kodus. Mu enda olukord läheb iga mänguga veidi paremaks, kuigi õiget rütmi pole rünnakul veel leidnud ja seetõttu jääb ka võimsusest puudu."