Eilses kohtumises suutis Schönenwerd 3:0 (23, 22, 17) tulemusega võita eelmise hooaja hõbedast meeskonda Lausanne`i, kes tabelis paikneb teisel kohal, kirjutab volley.ee. Võitjatele 13 punkti toonud Kollo realiseeris 23-st tõstest 12 (52%) ja lisas ühe blokipunkti. Schönenwerdi poolel suutis enamat vaid 25 punkti kogunud võistkonna diagonaalründaja Daniel Rocamora.

Kollo jäi eilse tulemusega rahule ja tõi enda trumbina välja stabiilsuse: "Üleeelmise mängu Näfelsiga kaotasime. Sain küll mängu MVP tiitli, aga tahtsime seda vastasseisu väga võita. Mängisime ise kehvasti. Selle võib negatiivse poole peale kirjutada. Eilne võit Lausanne üle oli teisalt väga hea, sest tegime korraliku etteaste. Rocamora on viimastes mängudes madalpunktis olnud, aga tundub, et ta hakkab tagasi tulema. Ise olen seni suutnud stabiilselt mängida - ei kärise kuskilt ja treener usaldab mind."

Üheksast mängust kuus võitnud ja 18 puntki kogunud Schönenwerd hoiab tabelis kolmandat kohta, jäädes ühe vähempeetud mängu juures ühe silmaga maha teisel real paiknevast Lausanne`ist. Sarnaselt Schönenwerdile on 18 punkti koos ka Luzerni esindusel. Amriswili Volley on parimana saavutanud 26 punkti.