Pariislased jäid viiendas geimis kaotusseisu 11:13, siis tabas külalisi nõrkusehoog, must seeria, ja pealinlased võtsid neli punkti järjest. Seejuures oli poolfinaalseeria kõige otsustavamatel hetkedel Kreek just üks peategelasi. Esmalt lõi ta hea servi, mille järel teenis Pariisi meeskond blokiga punkti. Järgnes eestlase ässpalling ja seeria viimase punkti noppis Pariisi meeskond taas blokiga.

Kohtumise jooksul sai Kreek kaheksa tõstet, lüües neist punktiks viis (63%), tegi kolm punktiväärt servi ja kaks blokki. Servivigu kogunes 21 pallingu jooksul eestlasele vaid üks, blokki lõi ta viie geimi peale kahel korral.

Üleväljamees oli 35 punktiga Pariisi Volley makedoonlasest diagonaal Nikola Gjorgiev, kellele tõsteti 50 (!) korda, punktiks lõi ta neist 31 ehk rünnakuprotsent oli suurepärane 62. Bulgaarlane Vladimir Nikolov (Lyon) vastas 46 tõste juures 26 ründepunktiga.

Finaalieelne ärevus võtab maad, Pariisi infokanalid on aktiivselt töös. Juba ammu on teda, mis number buss, tramm või metroo pealtvaatajaid ootab. Piletid maksavad 15-30 , erisektoris 60 eurot. Meeste mängu järel tulevad areenile naisfinalistid. Cannes’i naiskond ootab oma vastast Pariisi ja Cannet klubide vastasseisust. Otsustav kolmas poolfinaal mängitakse täna.