Matši punktikuninganna oli hiljuti rahvusnaiskonna koosseisuski hiilanud Kertu Laak. Võitu panustas ta 25 punkti ja jäi seitsmeteistkümnega plussi. Rünnakul 37 tõstest 20 punktiks löönud Laak lisas kolm sulustamis- ja kaks servipunkti. Kahekohalise punktisaldoni jõudsid Kohilal ka Eliisa Peit (15) ja Anastasia Gorina (11), kirjutab volley.ee.

Hoolimata sellest, et neljanda geimi võiduga oli Kohila endale edasipääsu järgmisse ringi juba taganud ja Peeter Vahtra andis osale põhimängijatele puhkust, ei teinud naiskond endale hinnaalandust. „Võitma tulime siia,” kõlas Vahtra selge juhtnöör mängu lõpu eel võetud mõtlemispausi ajal. Seis oli tol hetkel 12:12 ja Kohila naiskond oli just käest andnud paaripunktilise edu. Pärast seda olid naiskonnad veel 13 pealgi viigis, ent pärast seda Bari tiim enam punkte ei saanud. Matši lõpetas väga hea mängu teinud Eliisa Peidi blokk. Kokku jäi tema arvele neli sulustamispunkti ja efektiivsusnäitajaks +13.

Meistrite liiga teises eelringis on Kohila naiskonna vastaseks Belgradi Vizura. Paari avakohtumine peaks toimuma Eestis 1. novembril. Kohila kõrval mängib Eesti klubidest sel hooajal Meistrite liigas ka Tallinna Selver, kes jätkab Eesti – Belgradi derbiga päev hiljem, võõrustades 2. novembril Belgradi Crvena Zvezdat.