Sarnaselt avavaatusele ei loovutanud Kohila naiskond ka seeria kolmandas mängus geimigi.

Kui kahes esimeses geimis kogus võõrsil mänginud TTÜ/Tradehouse vastavalt 22 ja 16 punkti, siis kolmandas geimis jätkus põnevust kuni lõpuni. Seisul 24:24 kogusid võõrustajad kaks järjestikust punkti, millega saavutati 3:0 (22, 16, 24) võit, kirjutab volley.ee.

Kohila esinduse võitu andis suurima panuse Kertu Laak, kes tõi üleplatsimängijana 17 (+11) punkti. Maarja Kerner lisas võitjate aktivasse 14 ja Kateryna Dudnikova 12 silma. Kaisa Õunpuu kogus TTÜ naiskonna resultatiivseimana 10 ning Maali Kanemägi ja Reelika Raap võrdselt 9 punkti. Kui pallingu vastuvõtul mängisid protsentidega 50-46 täpsemalt külalised, siis ülejäänud tähtsamad statistilised elemendid olid Kohila võistkonna kasuks: rünnak 44%-35%, blokipunktid 10-7 ja pallinguässad 11-4.

Kohila naiskonna jaoks oli tegemist väga eduka hooajaga, kui lisaks Eesti meistritiitlile kaitsti edukalt ka Balti liiga meistrikulda - Kohilasse viidi kolmas järjestikune tiitel. Sarnaselt kahele eelmisele aastale Eesti meistrivõistlustel hõbemedali saavutanud TTÜ esindus võitis sarnaselt eelmisele hooajale esikoha Eesti karikavõistlustel.

Kolme võiduni mängitavas pronksmedaliseerias juhib Tallinna Ülikool Famila/Võru Võrkpalliklubi vastu mängudega kaks-null. Kolmandat korda kohtutakse juba homme Tallinnas. 5.-6. koha seerias on vastamisi Audentese SG/Noortekoondis ja Tartu Ülikool/Eeden. Kahe võiduni peetava seeria avamäng lõppes Tartu naiskonna paremusega. Teine vaatus on kavas homme Tallinnas.