Teisipäeval Audentese spordihoones serblannadele võimsa viiegeimilise lahingu andnud Kohila alustas hästi ka korduskohtumist. Vižura läks küll juhtima nii 8:5 kui 13:11, ent siis sai Eesti klubi neli järjestikust punkti, kirjutab volley.ee. Pärast seda hakkasid vastased aga aina enam serviga suruma ja Kohila vastuvõtt lagunes koost. Vižura läks juhtima 18:15 ja võitis avageimi 25:20.

Kahes järgmises jätkasid serblannad samal lainel ja panid oma paremuse veelgi enam maksma. Teises spurditi kohe ette 6:2 ja 8:3 ning kolmandas 3:0 ja 10:4. Matši lõpp pakkus küll järjepanu haaravaid pallivahetusi, mis vältasid enam kui pool minutit, ent kohtumise võitja suhtes oli kõik selleks ajaks juba otsustatud.

Serblannad olid täna paremad kõigis põhielementides. Serviässasid löödi tosin, Kohila neli tükki. Täpselt samad numbrid said mõlemad võistkonnad ka oma pallingu eksimuste lahtrisse. Kohila vastuvõtt oli aga vaid 26 protsenti ja rünnak 31. Vastaste näitajad aga 41 ja 51 protsenti. Blokipunkte kogus Serbia klubi 11 ja meie oma kaks. Eesti naiskonna edukaimana tõi Anastasia Gorina 11 punkti, Kertu Laak lisas kaheksa silma.

Kohila järgmiseks vastaseks on sakslaste Stuttgarti MTV Allianz, kellega kohtutakse CEV Cup’i 1/16-finaalis järgmise aasta alguses. Avamatš toimub Saksamaal ajavahemikul 10.-12. jaanuarini, korduskohtumine Eestis kaks nädalat hiljem.

Homme peab teise eelringi korduskohtumise Tallinna Selver, kes kohtub Belgradis Crvena Zvezdaga. Siin paaris võitis Eesti klubi avamängu 3:2.