Eesti võitis esimesed kaks geimi üsna veenvalt 25:20 ja 25:22. Seejärel tegi vastaste peatreener Aleksandr Singajevski ulja vahetuse: pani nurgaründaja asemel platsile teise diagonaalründaja, Pavel Audotšanka. Tulejõudu juurde saanud Valgevene võitis kolmanda geimi 25:21 ja juhtis neljandas 21:19. Eesti pidas pingele vastu ja tuli kaotusseisust välja, võites geimi 25:23.

Vaidlusi tekitas viimane punkt. Väga hästi tegutsenud Pavel Kuklinski lõi palli auti, kuid tema enda meelest puudutas see eelnevalt Eesti blokki. Kui kohtunik punkti Sinilõvidele andis, protesteeris kogu vastastiim täie ägedusega. „Minu arvates puudutas pall blokki ja kui seda oleks nähtud, oleks skoor 24:24 ja kõik endiselt võimalik. Tulime mängu tugevalt tagasi ja tegutsesime üha paremini,“ võttis libero Maksim Budzjuhhin CEVile antud mängujärgses usutluses kokku Valgevene mängijate ühise seisukoha.

Avaringi järel on võit kirjas Eestil, Belgial ja Hispaanial. Täna kell 21 kohtub Eesti Hispaaniaga, enne mängivad Saksamaa ja Slovakkia ning Belgia ja Valgevene.