Turniiril lõi lisaks austerlastele kaasa soomlaste Raision Loimu ja kaks Poola Plusliga meeskonda - Kielce Effector ja Eesti rahvusmeeskonna peatreeneri Gheorghe Cretu juhendatav Lubini Cuprum, teatab volley.ee.

Neljapäeval jäi Innsbruck 2:3 alla Kielcele, reedel võideti aga 3:1 Raision Loimu ja viimases mängus samuti 3:1 Lubin. Innsbruck kogus kahe võidu ja ühe kaotusega 7, samuti kaks mängu võitnud Lubin 6 punkti. Kolmandale kohale tuli lõppkokkuvõttes Kielce (4) ja neljandaks jäeti Loimu (1).

Venno säras eelkõige turniiri viimases mängus Innsbrucki ja Lubini vahel, kus ta kogus üleplatsimehena 30 punkti (kasutegur +21), Juhkami panustas meeskonna kontosse 10 silma. Juhkamile omistati autasustamisel ka turniiri parima mängija (MVP) tiitel. Parimaks blokeerijaks tunnistati Dmitri Pašitskii (Lubin), kes Eesti võrkpallipublikule on tuttav kui kunagine Pärnu ja Selveri mängija.

"Koondise peatreeneri vastu oli eriline motivatsioon korralik mäng teha," ütles pärast võidumängu Juhkami, jätkates: "kuigi tegemist oli kontrollkohtumisega, annab turniirivõit meile tulevikuks kõvasti enesekindlust juurde." Tänase mängu osas oli Juhkami veendunud, et tegu oli meeskonna senise hooaja parima mänguga.

Innsbrucki meeskonna järgmine hooaja ettevalmistusturniir on kavas oktoobri alguses Saksamaal Bühlis, sama linna meeskonda esindas Juhkami eelmisel hooajal.