Kokku kaotati põhiturniiril vaid 4 geimi ning maksimaalsest punktisaagist jäi Innsbrucki lahutama üks silm, see kaotati 3:2 võidumänguga SK Posojilnica Aich/DOBi vastu, kirjutab volley.ee.

Juhkami sõnul oli põhiturniir üldjoontes nende meeskonnale lihtne: "Meil oli vaid kaks tõsist mängu, mõlemad Aich/DOB-iga. Esimese kodus vōitsime 3:1. Teises olime 1:2 taga, kuid vōitsime siiski 3:2. Seal oli täismaja rahvast ja pōnev heitlus."

Enne play-offi on Juhkami oma meeskonna suhtes enesekindel: "Ainus tõsiseltvõetav vastane, kelle otsa võime komistada, ongi Aich/DOB. Meie meeskond on hästi komplekteeritud ja isegi vahetusmeestega peaksime teistest tiimidest üle olema."

Veerandfinaalid mängitakse Austria meistrivõistluste kolme võiduni ja 21. veebruaril algavas seerias läheb Innsbruck kokku TSV Volksbank Hartbergiga. Kuna Hartbergil polnud mängukuupäevadeks võistlussaali, peetakse kolm esimest mängu Innsbrucki kodusaalis. Edu korral ootab Innsbrucki poolfinaalis paari UVC Holding Graz - SG Union Raiffeisen Waldviertel võitja.

Kuna Innsbrucki meeskond kasutas põhiturniiri kohtumistes palju erinevaid mängijaid, ei ole ka statistika edetabelite tipus selle tiimi mehi. Siiski on nii Juhkami kui Venno mitmes arvestuses eesrinnas. Skooritegijate TOP-is leiame Venno 187 punktiga 6. kohalt, Juhkami on 16. (149). Juhkami lõpetas põhiturniiri 26 ässpallinguga (liiga teine näitaja), Venno kogus diagonaalründaja kohta arvestatavad 32 blokki (7. koht). Austria meistrivõistluste statistika leiate SIIT.

Suhteliselt pika pausi enne kohamänge täidavad Innsbrucki mängijad kontrollkohtumistega. Sel nädalal sõidetakse Itaaliasse, kus on plaanis mängud Modena ja Padova meeskondadega, hiljem tuleb austerlastele külla tänavuse Euroopa meistrite liiga finaalturniiri korraldaja Berliini Recycling Volleys.