Viimases mängus andis Innsbruck vastasmeeskonnale geimides 16, 20 ja 19 punkti, eestlased kuulusid sealjuures suurimate punktitoojate hulka, teatab volley.ee. Venno viibis platsil kogu mängu ja oli 12 silmaga (kasutegur +7) meeskonna resultatiivseim, Juhkami tegi kaasa kahes esimeses geimis ja tõi 9 punkti (+3).

"Kahe geimi vōiduga kindlustasime pōhiturniiri esikoha ja siis sain puhkust, sest homme juba meistrite liiga mäng," rääkis Juhkami volley.ee-le, jätkates: "meeskonna vaimule oli tähtis, et mäng 3:0 võiduga lōppes."

Innsbruck on 15 mänguga kogunud 44 punkti, viie silmaga edestatakse peamist rivaali - SK Posojilnica Aich/Dob meeskonda. Graz on turniiritabelis 24 punktiga kolmas. Austria liiga parimate punktitoojate edetabelis on eestlased 8. ja 13. kohal (Venno 175 ja Juhkami 149 punkti), rünnakuefektiivsuse näitaja poolest veelgi kõrgemal (Juhkami 32,4%-ga kuues ja Venno 31,7%-ga seitsmes). 26 ässpallingut löönud Juhkami hoiab vastavas arvestuses kõrget teist kohta, blokeerijate tabelis annab 28 blokki Vennole 9. koha.

Euroopa Meistrite liiga viimase alagrupimängu peab Innsbruck teisipäeval, kui võõrustatakse Antwerpeni Precurat. Juhkami sõnas eesootava mängu kohta järgmist: "Kindlasti läheme publikule ilusat mängu näitama ning tōestama endale ja teistele, et oleme belglasi vōimelised vōitma." Hetkel on Innsbrucki meeskonnal koos vaid 3 punkti ning alagrupi viimase kohta vältimiseks vajatakse belglaste vastu punktilisa.