Kokku kaotati põhiturniiril vaid kuus geimi ja maksimaalsest punktisaagist jäi Innsbrucki lahutama üks silm, mis kaotati 3:2 võidumänguga suurima rivaali SK Posojilnica Aich/DOBi vastu, kirjutab volley.ee. Ometi sellest põhiturniiri võiduks ei piisanud, sest Austria alaliit karistas Tiroli viiepunktilise kaotusega, mis jättis Tiroli teiseks. Põhjuseks oli Venemaa võrkpalluri Stanislav Maslievi 25. novembril antud positiivne dopinguroov.

"Positiivse dopinguproovi andmise järel eemaldati Masliev koheselt meeskonnast ja WADA karistas Stanozololi tarvitanud mängijat 4-aastase vōistluskeeluga. Arvan, et meeskonna karistamine on ebaōiglane 11 mängija suhtes, kes ei ole dopingut tarvitanud ja kaotasid seetōttu pōhiturniiri esikoha. Teisalt mōistan dopingutarvitamise hukka ja aktsepteerin meile mōistetud karistust," kommenteeris Juhkami olukorda enda fännilehel.

Põhiturniiri viimases mängus võitis Innsbrucki meeskond eile võõral väljakul 3:0 (15, 17, 20) tulemusega Amstetteni NÖ/hotVolleysi. Rünnakul suurepärast 68-protsendilist efektiivsust näidanud Juhkami tõi rünnakul 13, blokis kaks ja pallingul samuti kaks punkti, tõustes 17 punktiga üleplatsimängijaks. Mängu parim oli ka eestlase kasutegur +14. Alates teisest geimist mänginud Teppani arvele kogunes kuus punkti.

Kuna Innsbrucki meeskond kasutas põhiturniiri kohtumistes sageli erinevaid mängijaid, ei ole ka statistika edetabelite tipus selle võistkonna mängijaid. Siiski on nii Juhkami kui Teppan mitmes arvestuses eesrinnas. Skooritegijate tabelis leiame Juhkami koduklubi parimana 194 punktiga 11. ja Teppani 182 punktiga 14. kohalt. Juhkami lõpetas põhiturniiri 27 ässpallinguga, mis oli liiga teine näitaja. Teppan lõi üheksandana 15 ässpallingut. Järgnevalt peetakse Austrias play-off kohtumisi.