"Ütlesin hooaja alguses, et meie eesmärk on tänavu kolmele suurele käru keerata. Karikasarjas see enam-vähem õnnestuski ja ega Pärnule pole häbi kaotada. Nad on väga hästi komplekteeritud ja neil on meist pikem pink," sõnas Sirelpuu pärast mängu.

Sirelpuu juhendamisel oli TTÜ võitnud kõik kolm varasemat finaali, kus meeskond mänginud oli - korra nii Schenker liiga, Eesti karikavõistlused kui Schenker liiga superkarika. "Jah, selles suhtes oli täna uudne kogemus, et pidime finaalist ise kaotajana väljuma."

"(Kristjan) Jürima ja (Daniel) Maciel ei teinud täna oma parimat mängu. Avo (Keel) üllatas meid ka - Pärnu servis kõvasti just Jürima peale, keda muidu väga ei tülitata. Macieli efektiivsus oli täna +2 - seda on vähe."

"Võrkpall on selles suhtes lihtne mäng, et kui servid hästi ja vastuvõtt on ka hea, siis oled omadega mäel. Täna oli Pärnu meist nendes elementides parem," lisas Sirelpuu.

Ent millal oli karikafinaalis publikut saalis viimati nii palju? "Ei oskagi kohe öelda. Ma tean, et 90ndatel oli kord Viljandi võitu vaatamas väga palju rahvast, saal oli puupüsti täis ja rohkem enam juurde poleks mahtunud," meenutas endine temporündaja. "Eks sel korral oli tavapärasest natuke rohkem rahvast ka seetõttu, et õhtul toimub "Eesti Võrkpall 95" gaala Tartus."