TTÜ-l on Balti liigas 11 mänguga kirjas 2 võitu (Daugavpilsi ja Kuldiga üle) ning üks napp kaotus mullusele Balti liiga finalistile Jelgavale. Liigatabelis annab see 14 meeskonna seas eelviimase koha.

"Olin valmis hullemaks - et esimest võitu tuleb väga kaua oodata. Mõned meeskonna praegused põhimehed mängisid veel mullu ju esiliiga teise poole klubides," ütleb Sirelpuu. "Liigas on ka varem mänginud noortemeeskondi, kellel jäigi võiduarve avamata või tuli seda kaua oodata."

"Mehed alles õpivad aru saama sellest, mida neilt nõuan. Meie suurimaks miinuseks on noorele meeskonnale omaselt ebastabiilsus - kaks mõõna geimi kohta on tavaline. Õnneks oleme suutnud nüüdseks ka mõne geimi täiesti korralikku mängu näidata, ilma ärakukkumisteta."

TTÜ üheks tublimaks esilekerkijaks võib pidada Jörgen Vanamõisat, kes on kasuteguri poolest (+44) hetkel meeskonna parim. Eriti hästi on 20-aastane temporündaja tegutsenud just blokis, kus ta edestab 30 õnnestumisega kõiki teisi Eesti klubide mängijaid.

"Kindlasti võib Jörgenit kiita, sest vaevalt keegi veel eelmisel aastal oleks arvanud, et ta tänavu selliseid numbreid võib näidata. Vähese mängukogemuse kohta on ta tegutsenud hästi, samas ka arenguruumi jagub veel kõvasti," innustab Sirelpuu.

Mullu Kusti Nõlvaku saalivõrkpallist loobumise järel põhisidemängija rolli kandma asunud Aleksander Eerma on Joonas Popmani kõrval ainus mees, kes mullustest TTÜ põhimängijatest meeskonda jäi.

"Eelmisel aastal oli Aleksanderil kindlasti lihtsam tõsteid jagada, sest stabiilseid ründajaid leidus rohkem. Ka selge liider oli olemas Sander Rätsepa näol, kellele sai rasketel hetkedel loota. Praegu on tal rohkem mõtisklemist, kust punkte võiks tulla. Ka kindlat liidrit pole veel välja kujunenud. Seepärast ei kiidaks ma Eermat veel väga palju," selgitab Sirelpuu.

TTÜ jätkab hooaega laupäeval võõrsil Tallinna Selveri vastu.

Aleksander Eerma töö pole kahe hooaja vahel just kergemaks muutunud, pigem vastupidi.