"See oli võrdsete mäng, kus otsustavateks said geimilõpud. Meil oli nendes täna veidi rohkem õnne," sõnas võitjate peatreener Janis Sirelpuu pärast mängu.

Üks number, mille Sirelpuu mängu järel välja tõi, oli statistikas nimega "blokk 2" märgitav arv. Need on olukorrad, kus blokist ei tule küll otse punkti, ent pall suudetakse tänu sellele mängu jätta. "Meil oli see näitaja täna 32, Tartul aga vaid 9."

Brasiillane Daniel Maciel, kellest kohalikel võrkpallisõpradel jäi pärast hooajaeelset Schenker liiga superkarikat väga hea mulje, ei teinud täna oma parimat mängu, kuid tõi sellegipoolest meeskonna parimana 27 punkti (rünnak 42%). "Eks teda valvatakse ka praegu iga võistkonna poolt väga kõvasti," tõdeb endine temporündaja Sirelpuu.

Nii Valgevene nurgaründaja Kirill Krasnevski kui libero Alari Saare esitusega jäi treener rahule: "Kirill oli selleks nädalavahetus paremini valmis kui varem. Alarit olen kasutanud kahes viimases mängus ja oma rolli on ta ära täitnud."

Mängu alustanud, ent viimastes geimides vahetusmeeste pingil istunud Sander Rätsep pole tänavu veel loodetud taset näidanud. "Ta peab stabiilsem olema," leiab Sirelpuu. Vähemalt eesti keelest saab Kanadas üles kasvanud nurgaründaja asjaosaliste sõnul nüüd kenasti aru.

Sirelpuu sõnul pole meeskonna mäng siiski veel kaugeltki selline, nagu ta olema peaks. "Kusti (Kusti Nõlvak - TTÜ sidemängija) tegi trennis randmele pisut liiga ja seda oli täna ta tõstetest ka näha. Ka meie vastuvõtt logiseb praegu natuke ning esimest tempot kasutame seetõttu vähe - mängime lihtsat mängu."