„Sari on olnud eelmistel aastatel väga populaarne ja võrreldes mullusega on mängupaikade arv veelgi suurenenud. Tuleval teisipäeval pannakse kell 18.00 pall mängu Eestimaa 17 erinevas paigas,” rääkis projekti eestvedaja Mihkel Sagar. Mängupaikadeks on vanadest olijatest: Jõhvi, Kohila, Kuressaare, Kärdla, Otepää, Paide, Pirita, Põlva, Pärnu, Rakvere, Taebla, Tartu, Tõrva, Viljandi ja Võru. Uutena on Credit 24 Rahvaliiga Suvevolle sarjaga liitunud Kloogaranna ja Põltsamaa.

„Suvevollel osalemiseks ei ole vaja kuuluda võistkonda, sest tiimid selguvad igal turniiril mängupaigas. Esimesel etapil toimub võistkondade komplekteerimine loosi alusel, järgnevatel vastavalt iga mängija reitingule. Vastavalt osalejate üldarvule kuulub ühte võistkonda kas kolm või neli liiget,” selgitas Sagar. „Nii on iganädalaselt teisipäeviti võimalik mängida koos uute toredate võrkpallisõpradega. Oluline pole ka pidevalt ühes kohas mängida, sest punktisüsteem on kõikjal Suvevolle võistluspaikades sama,” lisas projektijuht.

Etapid hakkavad toimuma igal teisipäeval kell 18.00 alates 2. juunist ja vältavad kuni 21. juulini, vahele jääb vaid võidupüha ehk 23. juuni. Seega pole võrkpallihuvilistel teha muud, kui märkida oma kalendrites teisipäevad ära ja endale sobivasse mängupaika kohale tulla. Suvevollel on oodatud osalema kõik soovijad, kel vanust vähemalt 14 eluaastat.

Võistlusi peetakse meeste ja naiste arvestuses eraldi, vaid juhul kui nais-või meeskondi on mängupaigas vähem kui kolm, moodustatakse segavõistkonnad. Mängud toimuvad rahvusvaheliste saalivõrkpalli reeglite järgi välitingimustes. Täpne turniirisüsteem ja ajakava selguvad enne võistluste algust. Auhindu saavad kõigi turniiride esikolmikud ja hooaja kokkuvõttes parima reitinguga mängijad. Peaauhinnaks on reis kahele sügisel toimuvale Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile. See läheb loosi kõigi mängijate vahel, kes on osalenud vähemalt viiel etapil.

Credit24 Rahvaliiga Suvevollele paneb sel hooajal õla alla ka ennustusportaal PAF, kes varustab turniirid mobiilsete mänguväljakutega.