Hanno Pevkuri sõnul oli nii suur toetus talle positiivseks üllatuseks. „Eesti võrkpall on sel aastal näidanud, et oleme jõudnud Euroopa võrkpallis päris tipu lähedale ja meid võetakse tõsiselt nii võrkpalliplatsil kui väljaspool seda. Usun, et võrkpall on tervikuna liikumas ülesmäge. Euroopa alaliidu uuele valitud juhtkonnale on võrkpalliperes suur ootus, et alaliit uueneks, muutuks avatumaks ja et pöörataks rohkem tähelepanu turundusele ning et tehtaks maksimum, viimaks võrkpalli populaarsus korvpalli ja jalgpalliga võrreldavale tasemele,” märkis Pevkur.

Sofias toimunud Euroopa Võrkpalli Konföderatsiooni aastakoosolek valis ka uue Euroopa alaliidu presidendi, kelleks sai serblane Aleksandar Boricic, tema asepresidendiks on Hanno Pevkur. Boricic kandideeris senise presidendi André Meyeri vastaskandidaadina ja kogus 31 riigi toetuse Meyeri 21 toetushääle vastu. Kokku kuulub Euroopa alaliidu juhatusse lisaks presidendile 16 esindajat.

Esimeses ringis valiti Pevkuri kõrval esimeses ringis juhatusse (kus oli vajalik absoluutne häälteenamus) veel Eric Adler Taanist (35 häält), Gudmundur Helgi Thorsteinsson Islandist (35 häält), Maris Pekalis Lätist (32 häält), Michel Everaert Hollandist (30 häält), Renato Arena Itaaliast, Zdeslav Barac Horvaatiast, Banu Can Schürmann Liechtensteinist (kõik 28 häält). Valimiste teises voorus lisandusid Özkan Mutlugil Türgist (28 häält), Stanislav Ševtšenko Venemaalt (26 häält), Achilleas Mavromatis Kreekast (20 häält), Lubor Halanda Slovakkiast (19 häält), Peter Kleinmann Austriast, Paweł Papke Poolast (mõlemad 18 häält), Margaret Ann Fleming Šotimaalt (17 häält). Viimane juhatuse koha selgitamiseks tuli võrdsete häälte tõttu korraldada ka kolmas hääletusvoor Dancho Lazarovi ja Augustin Martin Santose vahel, kellest enam hääli (28) kogus Lazarov.

Maailma Võrkpalliföderatsiooni juhatusse valiti lisaks Pevkurile Euroopast veel Özkan Mutlugil, Stanislav Ševtšenko, Renato Arena, Achilleas Mavromatis, Lubor Halanda ja Michel Everaert.

Uue valitud CEV-i juhatuse mandaat kestab neli aastat ja FIVB volitused algavad alates 2016. aasta sügisel Argentiinas toimuvast FIVB kongressist.