„Võrguplatsid korda” konkursile laekus sel korral 38 taotlust. „Võrreldes paari eelmise aastaga on avalduste arv küll veidi vähenenud, ent taotlusi lugedes oli näha, et kõvasti on rõhku pandud kvaliteedile. Nii-öelda mütsiga lööma tulemist neis ei kohanud. Lisaks ei tohi unustada, et eelmise viie aastaga on Eestisse juba 60 võrkpalliplatsi rajatud,” lausus Oma Ehitaja AS juhatuse esimees ja „Võrguplatsid korda” žürii liige Kaido Fridolin.

Tema kõrval kuulusid žüriisse Eesti Võrkpalli Liidu president Hanno Pevkur, Eesti esirannavõrkpallur Rivo Vesik ja rahvusmeeskonna kapten Kert Toobal. „Rõõmu tegi, et laekunud taotluste geograafia oli meeldivalt lai. Kui vaadata, et uut võrkpalliplatsi soovisid pealinna kõrval näiteks nii Salme kui Meremäe, siis on näha, et „Võrguplatsid korda” köidab inimesi üle terve Eesti ja aitab seega veelgi võrkpalli populaarsusele kaasa,” lausus Pevkur.

Sel aastal žürii poolt välja valitud kuus kohta, kuhu eesootaval suvel võrkpalliplats kogu vajaliku inventariga rajatakse, on järgmised:
1) Meremäe, Võrumaa
2) Salme, Saaremaa
3) Kivi-Vigala, Raplamaa
4) Pärnu-Jaagupi, Pärnumaa
5) Nõmme, Tallinn
6) Karepa, Lääne-Virumaa

Eelmise viie aastaga kerkis Eesti Võrkpalli Liidu ja Credit24 koostöös Maarjamaale 60 uut võrkpalliväljakut. Tänavu võttis Credit24-lt teatepulga üle Oma Ehitaja AS.

Projekti „Võrguplatsid korda” ajajoon
14. märts – taotluste esitamise algus
15. aprill – taotluste esitamise lõpp
19. aprill – kuue võitja ja kümne rahvahääletusele mineva kandidaadi avalikustamine; rahvahääletuse algus
26. aprill – rahvahääletuse lõpp
27. aprill – rahvahääletuse võitjate avalikustamine
2. mai – väljakute transpordi algus