Esimeses geimis jagus pingelist punkt-punkti heitlust 14:14 viigini. Pärnakad jäid sealt 15:19 kaotusseisu ega saanudki enam mängu tagasi. Avageimi eelviimane punkt anti ära kapten Andrus Raadiku serviveaga ning geimpallil läks mänguvahend pärnakate blokist auti.

Teises geimis olid tablool viiginumbrid veel 16:16, misjärel itaallased jälle oma teed läksid ja geimi 25:19 võitsid.

Viimane geim kulges algusest peale Latina dikteerimisel. Kiirelt leidsid pärnakad ennast 4:8 kaotusseisust ning teisele tehnilisele vaheajale mindi juba külaliste 16:9 juhtimisel.

"Vajusime kolmandas geimis ära. Kahes esimeses tiksusime veel kaasa. Meiepoolsed tegevused, mis oleksid pidanud punkte tooma, jäid tegemata. Meie rünnakuprotsent polnud kõige parem ning nii on raske võitu tahta," rääkis Pärnu peatreener Urmas Tali TV6-le.

"Positiivne on see, et meie servi vastuvõtt oli tipp-topp. Sellega püsisime mängus sees. Servivahe oli see, mille pealt otsustavaks läks. Kui nad löövad kontrapalle rohkem ära, ongi suur vahe."

Kordusmäng peetakse järgmisel kolmapäeval Itaalias. "Eelkõige on tähtis, et me suudaksime oma mängu ära teha. Kui oleme sellises seisus, kus midagi pole enam kaalul ja vastane on ka võib-olla natuke sirgema jalaga, peavad meil tekkima omad variandid. Kõige tähtsam on hästi mängida," lisas Tali.