Nathan Cupi meeste turniiril jätsid esikoha koju Dmitri Korotkov ja Rauno Tamme, naiste turniiril saavutasid Heleene Hollas ja Liisa Soomets teise koha, vahendab Eesti Võrkpalli Liidu koduleht.

Esimeses alagrupimängus Urmas Piigi ja Tanel Uusküla 2:0 (20, 15) paremust tunnistanud Dmitri Korotkov ja Rauno Tamme võitsid seejärel kõik viis mängu, millega teeniti esikoht. Finaalis pidid Korotkovi ja Tamme kindlat 2:0 (16, 13) ülekaalu tunnistama lõunanaabrid lätlased Martins Dauburs ja Ugis Pukitis. Pronksmedalid riputati Harri Palmari ja Markkus Keele kaela, esimestena jäid medalita Piik ja Uusküla. 3.-4. koha mäng lõppes 2:1 (19, -15, 10) tulemusega.

Naiste arvestuses viisid teist etappi järjest esikoha koju lätlannad, kui Ance Olte ja Inese Jursone kuues toimunud mängus geimi ei loovutanud. Finaalis võitsid lätlannad 2:0 (15, 15) tulemusega Heleene Hollase ja Liisa Soometsa. Tartus peetud avaetapi võitjad Hollas ja Soomets pidid sarnaselt tänasele finaalis kaotusega leppima ka eelmisel etapil Võrus. Kolmandaks mängisid ennast Kristi Nõlvak ja Anu Ennok, võites 3.-4. koha kohtumises 2:0 (14, 18) resultaadiga teist etappi järjest neljandaks jäänud Liina Kaisi ja Kadi Mägi.

Sarja neljas etapp toimub juba nädala pärast Paides, kui mängimisele tuleb Värska Vesi Cup.

Etapp täispikkuses: