Tegemist oli tõelise Taaveti ja Koljati heitlusega. Ühepoolselt alanud mäng muutus aga geim-geimilt üha haaravamaks. Esimeses geimis kinkis hiljuti klubide MMil hõbeda saanud Venemaa tippklubi vastasele 17, teises 22 ja kolmandas pakuti 1700 pealtvaatajale tõeline thriller. Austria klubil oli kasutada ridamisi geimpalle, kuid lõpuks võitis 44 minutit kestnud geimi Zeniit 40:38!

"Eks see mäng kramplikult algas. Kartsime nende servi rohkem, kui asi väärt oli. Vastuvõtu osakond oli just esimeses geimis ikka väga krampis," kommenteeris Renee Teppan Delfile. "Mängu edenedes toibusime, aga siis jälle ei suutnud oma servi maksma panna, liialt palju tegime lihtvigu. Eks meeskond sai pigem positiivse süsti tänasest mängust, oli ju ikkagi vastas vaat et maailma parim võistkond, kellega mängiti kaks geimi kui võrdne võrdsega."

Eriti tore on raporteerida, et Meistrite liigas debüteerinud 22-aastane Teppan ei väristanud maailma tippude vastu kätt. Ta kogus 17 punkti, kasuteguriks jäi +11 (kogu mängu parim näit). Hypo Tiroli äärmiselt viletsa pallingu vastuvõtu tõttu kandis eestlane väga suurt rünnakukoormust. 37 tõstest realiseeris Teppan 16 (43%), kusjuures blokiga saadi ta kinni kolm korda ja auti või võrku ei löönud ta kordagi. Üks punkt lisandus serviässast. Kindlasti pole diagonaalründaja rahul sellega, et 11 servist suutis ta vaid 5 vastase poolele läkitada. STATISTIKA

"Servimine pakkus lõpuks juba nalja. Kui ikka stabiilselt enamus servid maanduvad 10-20 sentimeetri võrra audis, siis ei oskagi midagi peale hakata. Rünnakul hoidsin kõrgust ja rumalusi väga sisse ei lasknud. Paneksin hindeks nelja miinuse," rääkis Teppan, kes oli Hypo Tiroli resultatiivseim mängija koos nurgaründaja Gabriel Soares Pessoaga, kes tõi samuti 17 punkti. Kaasani tulemuslikuim oli kuubalasest punktikahur Wilfredo Leon (14 punkti).

"Peame tunnistama vastase paremust. Teadsime juba enne matši, kui hästi nad mängida oskavad," rääkis Hypo Tiroli peatreener Daniel Gavan Euroopa võrkpalliliidu vahendusel. "Esimeses geimis näitasime selgelt üles liigset aukartust ega võtnud piisavalt riske. Teise geimi keskel hakkasime agressiivsemalt mängima ja liikusime nendega võrdselt. Kolmanda geimi lõpp oli meie endi kätes, kuid maailma praegune parim nurgaründaja Wilfredo Leon kallutas mängu Zeniidi kasuks."

Teises D-grupi mängus alistas Ankara Halkbank 3:0 Budva Budvanska Rivijera.

Renee Teppan rünnakul.

Renee Teppan (nr 6) rünnakul.

Renee Teppan (nr 6) blokis.

Renee Teppan rünnakul.

Renee Teppan rünnakul.

Renee Teppan (nr 6) ja tema koduklubi Hypo Tirol.