Täna lausa tulemusega 4:0 (25:13, 26:24, 25:21, 25:23), sest peatreenerite kokkuleppel otsustati mängida neli geimi.

Eesti mängis eilsega võrreldes suuresti muudetud koosseisus, algrivistuses tulid väljakule sidemängija Andres Tooba, diagonaalründaja Renee Teppan, nurgaründajad Kristo Kollo ja Andrus Raadik, keskblokeerijad Henri Treial ja Timo Tammemaa. Liberona alustas mängu Rait Rikberg. Ka hispaanlased olid teinud oma algrivistuses neli vahetust.

Esimesed kaks geimi mängis Eesti ilma vahetusteta, kolmandas lülitusid mängu nurgad Karli Allik ja Rauno Tamme.

Mängu esimene geim oli väga ühepoolne, teises ja kolmandas suutis 2007. aasta Euroopa meister veidi rohkem vastupanu osutada, aga lõppkokkuvõttes ja mängupilti vaadates võib öelda, et tugevam meeskond võttis kindlalt oma.

Eesti koondise resultatiivsemad olid Teppan 15 (+9) ja Tammemaa 14 (+11) punktiga. Teppan lõi maha 12 palli 26-st (46%), Tammemaa lõi punktiks tervelt 7 ette tõstetud 9-st pallist (78%), lisaks sai Tammemaa protokolli kirja 3 serviässa ja 4 blokipunkti. Samapalju tõi blokist punkte ka Treial. Allikul jäi maha löömata 6-st tõstest ainult 1, mis annab rünnakute resultatiivsusprotsendiks suurepärased 83!

Hispaania koondise resultatiivseim oli Miquel Angel Fornes 9 punktiga (+6).

Neljandas, treenerite kokkuleppel mängitud lisageimis, pääsesid Eesti poolel platsile veel Markkus Keel ja Mart Naaber. Eesti võitis neljanda geimi 25:23. Markkuse jaoks oli tänase mänguga tegemist koondise debüüdiga!