Koduhall, toetav publik ja Tartu vaim Bigbanki ei aidanud. Avageim kaotati 20 : 25, teine võideti 25 : 19, kuid järgmised kuulusid taas Selverile 25 : 23 ja 25 : 14. "Täna oli kole mäng mõlemalt poolt. Ütlesin meestele üsna ruttu: maksab ainult see, kes võidab. Mingit YouTube’i materjali siit ei saa," nentis Selveri loots Rainer Vassiljev.

Seekord polnud Selveri diagonaalründajal Lincoln Williamsil parim päev (tõi siiski 15 punkti), rünnakul võtsid vastutuse enda peale 20 punkti kogunud Karli Allik ja 13 silma panustanud Oliver Orav. Tartul õiget liidrit ei kerkinudki, Meelis Kivisilla ja Bradley Gunteri kontosse kirjutati 12 punkti.

Kaotajatel oli tuju nullis. Isegi alati heatujuline libero Rait Rikberg keeldus kommentaaridest: "Las Oliver räägib, tema teab…" Peatreener Oliver Lüütsepp oli sama morn: "Williams tegi enda kohta kehva partii, kuid meie suurim punktitooja (peab silmas Gunterit – M. R.) oli veel viletsam. Me ei suutnud võimalust jälle ära kasutada."

Bigbank lõi 95 tõstest punktiks vaid 34 (36%). Ehk taas suutis Selver peale suruda oma taktika ning blokis ja kaitses seisti õigetel kohtadel. Tallinna meeskond juhib nelja võiduni peetavat seeriat 2 : 0. Seeria jätkub reedel Tartus.

Intervjuu Karli Allikuga:

ENNE MÄNGU

Tallinnas peetud avamängus õnnestus Selveril tänu Lincoln Williamsi headele servidele välja tulla 0:2 kaotusseisust ja võtta 3:2 võit.

Selveri poolt ei teinud täna kaasa hüppeliigest vigastanud Siim Ennemuist, kelle jaoks on hooaeg lõppenud.