Geimides anti vastasele 15, 21 ja 21 punkti. Seega kui Eesti võidab täna Makedooniat, selgitatakse Euroopa liiga võitja välja Sloveeniaga.

Sloveenia juhendaja Andrea Giani oli üsna veendunud, et finaalis kohtutakse Eestiga. "Sloveenia ja Eesti võistkonnad on üsna samal tasemel," lausus ta. "Eestil on tugev võistkond. Hea nii tehniliselt kui taktikaliselt. Alagrupis ei kaotatud kordagi. Mulle meeldib see, kuidas nad platsil mängivad - nad on kogu aeg ühtne meeskond."

Muide, Eesti koondise rumeenlasest juhendaja Gheorghe Cretuga on Giani hea tuttav, mehed suhtlevad aeg-ajalt telefonitsi.

Esimese poolfinaali ajal valmistas väikese pettumuse Walbrzychi spordihalli kogunenud publik. 3000 istekohast oli täidetud vaevalt kolmandik. Juttude järgi on ju Poola maailma võrkpallipealinn, kuid ju siis B-koondise etteaste kõrvalises linnas ei ole piisavalt peibutav. Samas show oli vägev, publik laulis ja toetas omasid vahvalt. "Tõesti ei tea, miks nii vähe rahvast. Walbrzychis on ka ju oma võrkpalliklubi," laiutas Giani käsi.

Võrk Blogimiseks,
Võrk Blogimiseks,
Võrk Blogimiseks,
Võrk Blogimiseks,