Avavaatuse 1300 pealtvaataja rõõmuks 25:20 võitnud Salo jäi teises-kolmandas geimis hätta vastuvõtuga ning sakslannad võtsis sisse 2:1 eduseisu. Neljandas geimis suutis Salo näidata kindlamat rünnakut, Dresdner tegi palju omavigu ja mänguseis viigistus. Otsustavas geimis oli külaliste närv kindlam, punkte tõid nii rünnak kui blokk ja 15:11 paremusega kindlustati mänguvõit, vahendab volley.ee.

Ennok ütles volley.ee-le, et võimalus osaleda Euroopa Meistrite liigas on kindlasti ühe tema unistuse täitumine: "Tänasest kaotusest on aga lihtsalt väga kahju. Võiduvõimalused olid olemas, see oli võidetav mäng." Huvitava faktina tuleb välja tuua, et Ennok polnud selles mängus ainus eestlane, sest teise kohtunikuna mõistis õigust Tiit Kõiv.

Ennok tegi kaasa kogu mängu ja kogus 12 punkti - rünnakuid realiseeris Viljandist päris nurgaründaja 21%-liselt, kaks punkti tuli pallinguässadest ja üks blokiga. "Endaga ei saa rahul olla, kuigi meil oli vastuvõtul probleeme ja enamus tõsteid jäid võrgust kaugele. Ootasin sidemängijalt kiiremat tõstet, ajastus ei klappinud sugugi," rääkis Ennok, lisades: "Oleme nüüd ise kindlasti targemad ja kordusmängus on kõik võimalused olemas."

Teises sama alagrupi mängus oli Moskva Dünamo kodusaalis 3:1 üle Busto Ariziost. Ka sellest mängust ei puudnud Eesti esindaja, nimelt oli esimese kohtunikuna pukis Toomas Murulo.

Euroopa Meistrite liiga C-alagrupp, II voor:
28.11 LP Salo - Dresdner SC 2:3 (20, -18, -22, 23, -11) STATISTIKA
27.11 Moskva Dünamo - Busto Arizio 3:1 (-22, 21, 15, 19) STATISTIKA