Kreek tegi kaasa kogu mängu ja tõi oma meeskonna kasuks üheksa punkti - viis rünnakul ja neli blokis, teatab volley.ee.

Temporündaja sõnas järjekordse võidu järel, et võita oli hea, kirjeldades enda mängu järgmiselt: "Blokk töötas ja ka rünnak oli tegelikult hea, aga nad tõid ilusaid palle üles kaitses - küll ühe käega ja küll rinnaga." Enda vormi kohta ütles Kreek, et kurta ei saa. "Vaid väike väsimus oli natuke viimases mängus peale rasket Venemaa reisi", viitas ta 14-tunnisele tagasiteele viimaselt Euroopa meistrite liiga kohtumisele Belgorodist.

Keith Pupart ja Arago de Sete pidid vastu võtma valusa kaotuse, kui 2:3 (otsustav geim 13:15!) jäädi alla turniiritabelis tagapool asuvale Chaumont' meeskonnale. Pupart tegi seekord keskpärase partii, kui +7 kasuteguri juures kogus ta 14 punkti (rünnak 48%, vastuvõtt 45%).

Turniiritabeli esimeselt realt leiame 18 vooru järel ikka AS Cannes'i (41 punkti), Pariis on teine (40), ühe mängu vähem pidanud Sete seitsmes (30).

Naiste meistrivõistlustel jäi Terville Florange 1:3 alla Beziers' naiskonnale. Natalja Bratuhhina oli 14 punktiga naiskonna resultatiivseim, tema õde Polina saagiks jäi 7 silma, Eliisa Peit käis neljandas geimis vahetusest servimas. Terville hoiab 14 vooru järel 11 punktiga 9. kohta.