Pupart näitas suurepärast vormi, kogudes +12 kasuteguri 15 punkti juures, teatab volley.ee. Rünnakuid realiseeris Eesti koondise nurgaründaja 52%-liselt, servi võttis vastu koguni 85%-ga, ühe punkti tõi ka õnnestunud blokk.

"Krobelise hooaja alguse järel on meil kõik paika loksunud ja oleme oma mängu leidnud. Kui kõik mehed platsil oma ära teevad, siis oleme kohati juba päris head. Võitude järel tuleb ka hea emotsioon kaasa ning üritame jätkata samal lainel," rääkis Pupart.

Ardo Kreek ja Pariisi Volley pidid aga sel nädalal kaotusekibedust tundma. Kolmapäeval jäädi Euroopa Meistrite Liigas 0:3 (-22, -19, -20) alla Itaalia tippklubile Cucine Lube, Kreek tõi kõik oma viis punkti rünnakul.

Laupäeva õhtul tuli pariislastel kodusaalis tunnistada koduliiga lähima jälitaja Toulouse'i 3:0 paremust, kõik geimid lõppesid tulemusega 22:25. Kreegi mäng oli eelnevatega võrreldes keskpärane - rünnakul tõi ta kolm, blokis kaks ja pallingul ühe silma.

Temporündaja enda sõnul oli allajäämine Toulouse'ile üllatus, mille peamiseks põhjuseks tihe mängudegraafik. "Ei suutnud me mängida oma mängu, nähtavasti tappis Itaalia reis ära. Nii Itaaliasse mineku- kui tulekuhommikul oli äratus kell neli ja see ei ole normaalne," rääkis Kreek volley.ee-le.

Samas ei jätnud Kreek kogu süüd ka reisiväsimuse kaela: "Ka ise mängisime kehvasti, ei suutnud ennast sundida. Aga selliseid asju tuleb ette ja kaua nutta ei saa, juba teisipäeval kohtume karikavõistluste raames Cannes'iga."

Pariis on seitsme vooru järel 15 punktiga jätkuvalt kolmas, Sete (12) tõusis kuuendaks. Liider on AS Cannes, teisel kohal on Ajaccio (15), neljas Toulouse (14) ja viies Montpellier (12).

Eesti neidude Polina Bratuhhina-Pitou, Natalja Bratuhhina ja Eliisa Peiti koduklubi Terville Florange (nelja vooru järel 7. koht) peab viienda vooru kohtumise pühapäeval, kui ollakse vastamisi üheksandal kohal paikneva Vannes'iga.