"Hetkel on klubil keerulised ajad, sest eilses mängus oli meil kolm põhimeest puudu. Diagonaalründaja pidi kahe punase kaardi tõttu kohtumise vahele jätma, tema on õnneks järgmises mängus olemas. Kahe põhinurgaründajaga on asjad kehvemad - mõlemad on vigastusega väljas. Ühel on käelabas luu katki, umbes kuu aega peame veel temata läbi ajama, teise jaoks on hooaeg ilmselt lõppenud," kommenteeris eilseid sündmusi Aganits.

"Selle formatsiooni kohta, millega mängisime, võib rahule jääda. Põhisidemängija (Nimir Abdel-Aziz - toim.) mängis nurgaründajana ja temporündaja mängis diagonaali kohal. Olime mängul kaheksakesi. Enda blokitegevusega jään rahule, aga rünnakul peab paremini esinema," lisas eestlane.

Polina Bratuhhina-Pitou tõi Terville´i 3:0 (13, 22, 22) võidumängus Venelles´ üle 13 punkti, mis oli sisult teine tulemus. Anna Kajalina naiskond St Raphael vandus alla Le Cannet´le 2:3 (23, 18, -15, -20, -14), eksnarvalanna tõi 11 punkti. Tabeli tipus püsivad võrdselt 24 punktiga Mulhouse ja RC Cannes, St. Raphael on kuues (16 p) ja Terville seitsmes (15), vahendab volley.ee.