Võrkpalli Euroopa Meistrivõistluste finaalturniir algab Poolas 24. augustil. 2017. aasta Euroopa meister selgub 3. septembril. Juunis võrkpalli Maailmaliiga 3. tugevusgrupi võitnud ja äsja MM-i 3. ringi valikturniiri 2. kohaga lõpetanud Eesti koondise turniir algab 24. augustil mänguga põhjanaabri Soome vastu.
EVF-i ja korraldajate vahelise kokkuleppe tulemusel oli meie võrkpallisõpradel võimalus osta eelmüügist alagrupiturniirile pileteid spetsiaalselt Eesti fännidele reserveeritud sektoritesse. Korraldajatelt laekunud info põhjal osteti Eestist pileteid väga aktiivselt. Kõige populaarsem on hetkeseisuga meie 2. vooru kohtumine Serbiaga, kuhu on tänaseks meie fännisektoritesse müüdud peaaegu 1500 piletit.

Kes pole veel mängupileteid ära ostnud, aga soovib siiski meie rahvuskoondisele kaasa elama minna, siis alates tänasest saab pääsmeid EM-finaalturniirile osta SIIT.

Ühtlasi anname teada, et veel on vabu kohti võrkpallifännide tšarterlennule. Otselend Tallinnas Gdanskisse ja tagasi toimub koostöös rahvusliku lennukompanii Nordicaga.
Väljalend Tallinnast 24. aug. kell 6:00,
Tagasilend Gdanskist 29. aug. kell 22:15.
Lennuaeg 1,5 tundi.

Eesti koondise alagrupimängude ajakava (kohalik kellaaeg):

24. august kell 17:30 Eesti – Soome

26. august kell 17:30 Eesti – Serbia

28. august kell 20:30 Eesti – Poola