Kui reedel peetud esimeses mängus jäi 3:2 tulemusega peale Belgia, siis eilses teises vastasseisus oli 4:0 parem Eesti.

Eesti koondise algkoosseisus oli võrreldes eilsega üks muudatus, kui põlvele liiga teinud Timo Tammemaa asemel alustas Ardo Kreek, kirjutab volley.ee. Ülejäänud algkoosseisu mängijad olid Andri Aganits, Robert Täht, Keith Pupart, Kert Toobal, Oliver Venno ja Rait Rikberg. Peatreener Gheorghe Cretu vahetas teises geimis väljakule Andres Toobali. Kolmandas geimis sekkusid mängu ka Henri Treial, Renee Teppan, Karli Allik ja Denis Losnikov. Seega panustasid võitu sisuliselt kõik koondislased.

Võrreldes eilsega oli tänane Eesti ja Belgia vastasseis hoopis tasavägisem, kui kaks tasavägist geimi enda kasuks kallutanud Eesti meeskond saavutasi 3:1 (17, 23, -13, 23) võidu.

Vaid kahes esimeses geimis mänginud Venno kogus 59-protsendilise rünnakuefektiivsuse (22-st 13) lõpuks resultatiivseimana 15 punkti. Kahekohalise resultaadini jõudsid ka Pupart, kelle arvele märgiti 13 punkti. Viis blokipunkti toonud Kreek lisas omadele 9 ning Teppan ja Täht võrdselt 7 punkti.

Pallingu vastuvõtul olid protsendtidega 65-45 täpsemad belglased. Ka rünnakul oli efektiivsemad vastased, kuid seda vaid ühe protsendipunkti võrra (45%-44%). Blokis kogus Eesti 12 ja Belgia 10 punkti, pallinguässasid lõid mõlemad meeskonnad kaks.