Avageim võideti 25:20, teine kaotati napilt 23:25, kuid järgmised kuulusid üsna kindlalt meile 25:14 ja 25:20. Eesti servi vastuvõtt oli Milano omast veidi halvem (45% vs 50%), kuid rünnakuresultatiivsus jällegi parem (50% vs 41%). Seega hästi pidi toimima ründajate ning sidemängijate Kert Toobali ja Andres Toobali vaheline koostöö.

Oliver Venno tõi 15 punkti, Robert Täht 10, Andri Aganits 9 ja väikese üllatusena algkoosseisu usaldatud Henri Treial 8. Kasutegur oli seekord parim Aganitsal (+8), Treial säras jälle nelja blokipunktiga.

Eesti alustas koosseisus Kert Toobal, Venno, Täht, Keith Pupart, Treial, Aganits ja libero Rait Rikberg. Neljandas geimis usaldas peatreener Gheorge Cretu platsile Andres Toobali, Renee Teppani, Ardo Kreegi, Karli Alliku ja Rauno Tamme. Võimaluse sai ka libero Denis Losnikov.

Itaalia meistriliigat peetakse Venemaa superliiga kõrval maailma tugevaimaks. Milano meeskond kogus mullu 5 võitu, 17 kaotust ja jäi 12 võistkonna hulgas eelviimaseks. "Milano on tugev vastane, kellel on hea diagonaalründaja (serblane Saša Starović) ja nad on meile heaks proovikiviks enne olulisi mänge," lausus Creţu enne kohtumist võrkpalliliidu pressitalituse vahendusel.

Võitu kommenteeris Cretu nii: "Oli hea mäng, kui vaadata ette järgmisele nädalale. Me olime eelkõige keskendunud vastuvõtule, sest Tšehhi meeskonnas on Milanoga sarnase serviga mängijaid. Olen kõigi mängijatega rahul, ka vahetusest sekkunud meestega. Meil pole veel otsustavateks mängudeks täielikku värskust, mistõttu andsin kõigile võimaluse mängida."

Homme kohtub Eesti koondis uuesti Milanoga, laupäeval on vastaseks Poola meistriliigas palliv Kielce Effector. Neist mängudest peaks olema võimalik vaadata ka pilti, mida vahendab tvregionalna.pl.

Järgmisel nädalal algab Rumeenias Craiovas EM-valiksari, Eesti vastasteks on lisaks võõrustajatele Tšehhi ja Makedoonia.