Piiri taga on käinud vilistamas Irina Suhhova, Kristjan Vanaveski, Tiit Kõiv ja Toomas Murulo. Neist kaks viimast võivad vilistada võrkpalli kõige tugevama klubisarja ehk CEV Meistrite liiga matše.

Lõppeval nädalal oli Kõiv ametis Modenas, kus kohalik Azimut mängis rumeenlaste Craiova võistkonnaga. Meeskonnas mängib muide Prantsusmaa superstaar Earvin N´Gapeth, kes aitas „sinisedˮ 2015. aastal nii Maailmaliiga kui Euroopa meistrivõistluste triumfini. Ise pälvis ta turniiride jooksul kaks parima nurgaründaja ja ühe kõige väärtuslikuma palluri auhinna. Lisaks mängib klubis ka tema noorem vend Swan, kes täidab libero positsiooni. Teisipäevase kohtumise kõige tulemuslikum oli vanem veli, tuues 23 punkti ja jäädes 15ga plussi.

Toomas Murulo vilistas sarja kolmanda ringi matši Belchatówi PGE Skra ja Thessaloniki PAOK-i vahel. Lisaks oleks ta pidanud teenindama eelmisel nädalal ka kahe Istanbuli naiskonna mängu, ent sellele tõmbas kriipsu peale Türgi pealinnas valitsenud lumetorm, mis lõi mäletatavasti sassi ka meie neidude koondise tagasilennu. Küll on sel hooajal korra naiste Meistrite liigas õigust mõistnud Kõiv. Mõlemat kohtunikku ootab aga peagi ees reis Poola, kui Kõiv on ametis 31. jaanuaril Kędzierzyn-Koźle ZAKSA ja Moskva Dünamo mängul ning Murulo veebruari lõpus Tauron MKS Dąbrowa Górnicza ja Bakuu Azerraili mängu.

Tugvevuselt teises eurosarjas (CEV Cup) on Risto Strandson ja Kristjan Vanaveski vilistanud naiste mänge. Vanaveski oli kohtunik seejuures Cremonas, kus Meistrite liiga tiitlikaitsja Pomi Caslamaggiore alistas Haifa klubi. Nii Strandson kui Irina Suhhova on määratud vilistama üht CEV Cup sarja kaheksandikfinaali.

Challenge Cup´il ehk tugevuselt kolmandas eurosarjas käis Vanaveski õigust mõistmas Iisraelis ja Suhhova Slovakkias.

Noorte EM-finaalturniiri valikmängul teenindas Strandson Rumeenias kaht noormeeste U19 ja neidude U18 kohtumist, Suhhova oli kohtunikuks kolmel Itaalias toimunud neidude mängul.

„Teenitud 15 väljakutset on päris korralik saak. Tipu poolel on meil kohtunike seis vahva,ˮ võttis olukorra kokku Eesti Võrkpalli Liidu kohtunike toimoknna esimees Mati Koorep.