Neidude (sünniaasta 1996. ja hiljem, pildil) vastaseks on B-alagrupis kaks tuttavat tugevatasemelist naiskonda - Türgi ja Kreeka, lisaks mõnevõrra võõram ja nõrgem Horvaatia. Türgi saavutas tänavu Tamperes ja Tartus toimunud naisjuunioride EM-finaalturniiril pronksi, võites otsustavas kohamängus just igipõlist rivaali Kreekat.

Eesti naiskond pääses mäletatavasti EM-finaalturniirile korraldajana, võiduni ei jõutud. Ka 8.-11. jaanuarini toimuba MM-valiksarja turniiri korraldaja on Eesti, sedapuhku saab tipptasemel juunioride mänge näha Tallinnas. Naiskonna peatreener on Peeter Vahtra.

1995. aastal ja hiljem sündinud noormehed kuuluvad kolmeliikmelisse alagruppi, koos Türgi ja Sloveeniaga (korraldaja). Mõlemad Eesti vastased mängisid tänavusel U-20 vanuseklassi EM-finaalturniiril, Sloveenia lõpetas neljanda ja Türgi seitsmenda kohaga.

Eesti jäi EM-valiksõelas mäletatavasti pidama otsustavas kolmandas ringis, kus jäädi Itaalia ja Saksamaa järel kolmandaks. Meeskonda juhendab jätkuvalt Raul Reiter.

Kokku registreerus Euroopast MM-valiksarjas osalemiseks 22 naiskonda ja 23 meeskonda, esimese ringi turniirid mängitakse 8.-11. jaanuaril. MM-i Euroopa valiksarja teine ring mängitakse 14.-17. mail, sinna pääsevad kõikide alagruppide võitjad ja neidude arvestuses ka parim teise koha saavutav naiskond. Otse teisest valiksarja etapist alustavad võistlemist 2014. aasta U-19 neidude EM-i parimad Serbia ja Sloveenia ning U-20 noormeeste EM-i parimad Venemaa ja Poola.

2015 FIVB U20 naisjuunioride MM, Euroopa alagrupid:

A: Itaalia (korraldaja), Prantsusmaa, Soome, Norra
B: Eesti (korraldaja), Türgi, Kreeka, Horvaatia
C: Rumeenia (korraldaja), Venemaa, Saksamaa, Iisrael
D: Poola (korraldaja), Belgia, Holland, Läti
E: Tšehhi (korraldaja), Bulgaaria, Austria, Taavi

2015 FIVB U21 meesjuunioride MM, Euroopa alagrupid:

A: Taani (korraldaja), Itaalia, Tšehhi
B: Sloveenia (korraldaja), Türgi, Eesti
C: Austria (korraldaja), Serbia, Rumeenia
D: Belgia (korraldaja), Slovakkia, Portugal, Ukraina
E: Ungari (korraldaja), Prantsusmaa, Kreeka, Läti
F: Holland (korraldaja), Bulgaaria, Saksamaa, Horvaatia