Kohila naiskond otsis kaua ja põhjalikult, aga augusti esimesel päeval löödi käed E-Service AS-iga, kellest sai klubi arvestatav toetaja ja seega ka nimisponsor, kirjutab volley.ee.

Naiskond jätkab kõrgeimal võimalikul tasemel

Kui eelmisel aastal võttis Kohila osa Euroopa tugevuselt teisest klubisarjast CEV Cupist, siis algaval hooajal on sihid veelgi kõrgemad. Meistrite liiga laienemine võimaldas Euroopa tippsarjas osaleda kõikide maade meistritel. Võistlema asub koguni 30 naiste võistkonda, mis on Euroopa Võrkpalli Liidu sõnul enneolematu ja erakordne. 7. juunil toimus Roomas loosimine, kus Kohila sai vastaseks Montenegro esinduse Bari Luka. See suur mäng toimub Kohilas 18. oktoobril. Kohilale on see kahtlemata ajalooline väljakutse, kuid eelnevalt peab klubi täitma kõik tingimused, sest mängud ja võistluspaik on range rahvusvahelise kontrolli all.

Kohila naiskond jätkab loomulikult ka Eesti ja Baltikumi kõrgliigas, kus konkurents on võrreldes eelneva hooajaga tugevnenud ja tase kõrgem. Kohila eesmärgid on endised - tulla mõlemas sarjas taaskord meistriks ning pakkuda kodupublikule kaasahaaravaid mänge ja teravaid elamusi.