Esimese saja mängu saldoks kogunes koondisel 42 võitu ja 58 kaotust. Esimene võit saadi 1992. aasta juulikuus, kui 22.-24. juulini Soomes Euras toimunud nelja naiskonna turniiril alistati 3:0 rootslannad.

Kokku on Eesti naiskond taasiseseisvmuisajal mänginud 28 riigi koondistega. Kõige rohkem oleme kohtunud Soomega, kellega Eesti naised on pidanud 22 mängu. Edetabeli järgmised kohad on samuti Põhjamaade päralt. Taanlannadega oleme kohtunud kümnel korral ja neist kohtumistest vaid 13. mail 2003 Brnos toimunud Spring Cup’i mängus pidi meie naiskond väljakult kaotajana lahkuma. Rootsiga on Eesti naiskond mänginud kaheksal, Lätiga seitsmel ja Valgevenega kuuel korral.

Enim on taasiseseisvumisajal Eesti naiskonda esindanud Kädi Kööba, kelle saldosse jäi 48 mängu. Ühe kohtumise vähem on rahvuskoondise särgis pidanud Reet Ainsoo-Sepp ja Katre Laanes. Praegustest koondislastest jagab Mari-Liis Graumann 41 mänguga viiendat kohta. Kokku on Eesti naiste võrkpallikoondist taasiseseisvumisajal esindanud 73 pallurit.

Naistekoondise treenerina on taasiseseisvumisajal ametis olnud 11 juhendajat. Kõige rohkem kohtumisi oli naiskonna peatreener Anu Karavajeva, kelle käe all kogus naiskond 43 mänguga 17 võitu ja 26 kaotust.