Tiisaar käis end tänavu Kuopios kokku pandud klubis näitamas eelmise nädala lõpus ning praeguseks on leping allkirjastatud.

"Kontakti sain läbi agendi, kuuldavasti oli ka Eesti treenerite käest minu soovitust küsitud," täpsustas Tiisaar, kirjutab volley.ee.

"Nemad jäid minuga rahule ja mina jäin klubiga väga rahule. Treener on USA koolkonnaga ja teeb päris palju asju teisiti kui Eesti treenerid - mulle väga sobib. Hästi detailsed-konkreetsed juhised ja nõudmised igas elemendis," kirjeldas mängumees esimesi kokkupuuteid uue tiimiga.

Tiisaar oli eelmisel hooajal Eesti meistrivõistluste resultatiivseim (182 punkti) ja suurimat kasutegurit (+95) näidanud mängija. Schenker Liigas hoidis TTÜ liider Tiisaar skooritegijate lõpptabelis kolmandat ja efektiivsusnäitaja juures teist kohta.

Klubi peatreener Lauri Hakala kiitis mestraruusliiga.fi kodulehel 205 cm pikkuse Tiisaare sportlikku kehaehitust ning kiitis tema tippsportlasele kohast suhtumist ja eesmärke: "Usun, et lisaks heale rünnakule saab Mardist ka liiga üks parimaid kahe tsooni blokeerijaid."

TTÜ meeskonna mänedžeri Uku Rummi sõnul käivad praegu otsingud Tiisaarele asenduse leidmiseks: "Kuna Eestist pole hetkel kedagi võtta, otsime uut diagonaali väljast."

Sel suvel mängis Tiisaar koos Martti Rosenblattiga aktiivselt rannavõrkpalli, Eesti meistrivõistlustel ja Premium 7 GP karikasarjas saavutati teine koht, üliõpilaste maailmameistrivõistlustel Portugalis oldi seitsmendad.