Mehed. Esikohal on taas olümpiavõitjaks kroonitud Brasiilia, kuigi oli Rio turniiri käigus vahepeal lähedal esikaheksast väljajäämisele. Teist kohta kaitses Poola, ehkki jäi olümpial esikümne lõppu. Kolmas edetabelis ja kolmas ka Rios oli kindel medalipretendent USA. Ootuspäraseks võib pidada Itaalia hõbemedalit Rios, aga neljandast kohast edetabelis see itaallasi ei tõstnud. Neli aastat tagasi Londonis kulla võitnud ja Rios neljandaks vajunud Venemaa taandus kahe astme võrra, viiendaks.

Natuke üllatavalt kõrgele marssis nelja reipa sammuga (12. kohalt kaheksandaks) Kanada, kinnitades veelkord, et väärib ka tuleval aastal kaasalöömist Maailmaliiga kõrgeimas divisjonis, kus mängib tosin kõige tugevamat. Küll aga ei maksa ootamatuseks pidada Prantsusmaa (9.) ja Serbia (10.) tabeliseisu, ehkki prantslased on Euroopa meistrid ja serblased Maailmaliiga võitjad. Enam-vähem võrdseid pole praegu enam kuus-seitse, vaid kümmekond meeskonda – lisaks nimetatutele Argentiina, Iraan ja ilmselt ajutiselt taandunud Saksamaa ja Kuuba.

Kõrgel 17. kohal paikneb Soome. Vaid üks rida madalamal on Belgia, keda Eesti meeskond mõni päev tagasi kaks korda võitis. Edasi tuleb juba suur hulk enam-vähem võrdseid meeskondi, sealhulgas Holland (23.), Türgi (24.), Tšehhi (27.),Sloveenia (30.), Kreeka (35.) jmt. Ei või alahinnata ka Eesti meeskonna peatset alagrupikaaslast Rumeeniat (71.). Rootsi on 77., Läti 94.

Naistest juhib maailma edetabelit Rio olümpiavõitja Hiina, esikuuikusse on end mahutanud ka USA, Serbia, Brasiilia, Venemaa ja Jaapan. Eesti naiste 44. koht peaks olema kõigi aegade kõrgeim.