Kodusaalis võitis Pariisi meeskond maailma üht tugevaimat klubi 3:2. Korduskohtumises, kus teise kohtunikuna tegutses Toomas Murulo, ei jätnud Dinamo 3000 pealtvaataja eest midagi juhuse hooleks. Avageimis purustati Pariis 25:15, teises tuldi välja 10:15 kaotusseisust ja võideti 25:23 ning viimases oldi paremad 26:24.

Kui servi vastuvõtt oli üsna võrdne (Moskval 37%, Pariisil 38%), siis rünnakul demonstreerisid venelased tippklassi: 48 tõstest löödi punktiks 32 (67%), vaid 3 korda löödi blokki ja 2 korda auti. Pariisi rünnakuprotsendiks oli 48.

Itaalia koondisse kuuluv Dinamo diagonaalründaja Ivan Zaitsev oli taas väga kuum. Ta tõi 15 punkti (kasutegur +13), rünnakul realiseeris 18 tõstest 14 (78%) ja just tema ässpalling lõpetas matši.

Zaitsevist kõrgem rünnakuprotsent oli vaid Ardo Kreegil, kes lõi 5 tõstest maha 4 (80%), kuid venelaste hea servi tõttu tööpuuduses olnud eestlane mängu käiku mõistagi muuta ei saanud. Ühtegi punktiblokki Eesti koondislase arvele ei lisandunud, kuuel servil kogunes üks viga. Prantsusmaa klubi resultatiivseim oli diagonaalründaja Mitja Gasparini 8 silmaga.

Ühtlasi sai juba enne viimast vooru selgeks, et Meistrite liiga B-grupist pääsevad play-off’i Dinamo ja Oliver Venno leivaisa Ankara Ziraat Bankasi. Dinamo on 5 mänguga kogunud 10 punkti, Ankaral on 9 (4), Pariisil 5 (5) ja Friedrichshafenil 3 (4). Täna mängivad veel Ankara ja Friedrichshafen, viimases voorus on vastamisi eestlaste klubid ning Dinamo ja Saksamaa meeskond.

Grupi kolmas meeskond liitub CEV Cupiga, mille mullu võitis just Moskva Dinamo ja aasta varem Pariisi Volley.