Selver pidas täna ühtlasi alles oma esimese mängu täiskoosseisuga, sest kõigist hooajaeelsetest kohtumistest jäid vähemalt kolm meest - Eesti koondislased Rauno Tamme, Karli Allik ja Denis Losnikov - alati eemale. Ka peatreener Rainer Vassiljev oli seni koondise juures.

"Üks suur põhjus, miks Oliver Orav mängu alustas, seisnebki selles, et uus sidemängija (Dmitri) Dolgopolov on nurgameestest temaga kõige rohkem koostööd saanud harjutada," toob Vassiljev välja loogilise põhjuse, miks ta ei lülitanud algkoosseisu koondise tänavust kolmandat nurgameest Tammet.

Kui austraallane Lincoln Williams alustas Selveris juba kolmandat hooaega, siis ukrainlasest sidemängija Dmitri Dolgopolov tegi täna pealinnaklubi eest debüüdi.

"Meil on kolm võrdsel tasemel nurgaründajat - igaühel omad eelised - ja neid peab Dima hakkama üles leidma. Minu jaoks on tähtis, et meil on temaga sarnane võrkpallikeel - siit saab mängu edasi ehitada," lisas Vassiljev.

Kuula intervjuust, mida Vassiljev rääkis Lincoln Williamsi hetkevormist, noortele mänguaja jagamisest ning eelseisvast euromängust Crvena Zvezdaga!