TTÜ võit oli üks kohaliku võrkpallihooaja muljetavaldavamaid, sest üliõpilasmeeskond oli pärast kahe esimese geimi kaotamist veel kolmandaski 17:21 taga.

"Eks ta raske oli, aga kahes esimeses geimis oli ka tegelikult näha, et Pärnu on selle koosseisuga haavatav," vihjas 38-aastane juhendaja Martti Keele, Andrus Raadiku, Taavet Lepiku ja Hindrek Pulga pingile jäämist.

"Tegin ühe sõbraga sellise pessimistliku ennustuse enne poolfinaali algust, et saame kaks suuremat ja ühe veidi väiksema kaotuse. Võitu ma ei julgenud ennustada. Hea tunne on!" muigas Sirelpuu.

"Ma loodan, et Sander (Rätsep) sai täna selle tunde, mis tal hooaja esimeses pooles oli, tagasi. Tema mängis küll paremini kui ta selle aastanumbri sees mänginud on. Teisedki mängisid piisavalt hästi."

Kolme võiduni peetav Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria jätkub seisult 1:1 pühapäeval Pärnus.

"Nooh... Siin on üks nüanss veel mängus. Eks see Pärnu alahindas ka natuke seda meeskonda, kes neil vastas oli. Pühapäeval Pärnu sellist allahindlust kindlasti ei tee. Seal saab raske olema, aga eks me püüame jälle," jäi Sirelpuu kahe jalaga maa peale.