"Neil on üks hea diagonaal- ja nurgaründaja, aga neljapäeval võivad nad oma taktikat muuta, sest tegelikult on neil ka kvaliteetsed tempomehed. Ma ei näe kummalgi poolel mingit selget eelist, tegu on võrdsete meeskondadega," rääkis Keel pärast Selveri eilset treeningut.

Austrias toimunud avamängu võitsid tallinlased 3:2, seega tuleb Selveril edasipääsu kindlustamiseks võita ka tänane mäng. Vaid vastaste 3:2 võit viiks mängu saatuse kuldsesse geimi.

Selver sai nädalavahetusel etteplaneerimata puhkuse, kuna Eesti karikavõistluste finaalturniirile ei pääsenud. Keele hoolealused pidid veerandfinaalis leppima teise Tallinna meeskonna, TTÜ, napi paremusega.

Selver võib peagi loobuda oma ainsa võõrleegionäri Dmitri Tsukovi teenetest, kelle põlved ei pea pidevale koormusele vastu. Põlveprobleemi tõttu on moldaavlane, kes olnud hädas ka servi vastuvõtuga, langenud hooaja edenedes ka meeskonna varumeeste sekka.

Eile alustas Eesti koondis ettevalmistumist jaanuari alguses Saksamaal toimuvaks MM-valikturniiriks, kuhu Selveri mängijatest valis Keel diagonaalründaja Hindrek Pulga, sidemängija Martti Keele ja temporündaja Timo Tammemaa.

Intervjuu Avo Keelega: