"Pettumus, muud ei oskagi kohe öelda. Nagu eile ütlesin: kui me sedasi mängime, siis me ei väärigi kohta Euroopa 16 parema seas."

"Alustasime mängu hästi ja ei teinud avageimis ühtegi omaviga, aga seejärel läks kõik vana rada pidi edasi. Teises geimis tegime juba 5-6 lihtviga. Makedoonlased on võimelised alati raskest välja tulema, nii tänagi," sõnas Toobal.

"Täna oli jälle samamoodi nagu varem. Kui jäime kasvõi korraks surve alla, tekkis rünnakul segadus - kes lööb või kas keegi üldse tahab lüüa?"

Toobali sõnul võib olla üheks ärakukkumise põhjuseks tõsiasi, et noormängijad - rünnakul on meil ju ainus kogenud mees Ardo Kreek - ei oska veel raskete olukordadega toime tulla.

"Olen mõelnud, et milles võib olla vahe võrreldes eelmise aastaga, kui EM-il hästi mängisime. Nooremate mängijate enesehinnang on tõusnud aasta jooksul tänu headele esitustele nii koondise kui koduklubi eest. Kui aga nüüd tullakse siia ja alguses kõik ei õnnestu, tekib meeletu frustratsioon. Tundub, et see võib olla kurja juur," vaagib Rennes'i klubi sidemängija.

"Mis oli mullu meie edu võti? Meil oli piisavalt hea serv ning seejärel tugev blokk ja kaitsemäng. Ja kui saime kaitses palli üles, siis olime rünnakul hästi kannatlikud, mitte ei läinud kõiki raskeid palle kohe punktiks lööma. Selline mängustiil lõhub vastast. Paraku oleme nüüd ise olnud vastaste sama taktika ohvrid."