Kui üldiselt öeldakse, et temporündajad mängu saatust ei otsusta, siis täna rikkus Tammemaa küll seda reeglit. Loomulikult ei teinud ta üksinda mängu ära, 17 punkti kogusid ka Renee Teppan ja Robert Täht, kuid Delfi ja Eesti Päevalehe MVP auhind kuulub seekord temale.

17 punkti, rünnak 16st 12 (75%), kolm blokki, kaks ässa. Cretu hoidus kiidusõnadest. „Ma ei ole rahul!” ütles ta. „Ta peaks veel rohkem punkte tooma. 25! Arvestades, mida ema talle kaasa on andnud. Olen tige! Vaadake näiteks Venemaa koondise põhimeest Dmitri Musserskit – tema toobki 20 või 25 punkti. Miks ta sama ei tee? Vaadake Timo võimeid ja hüppevõimet, mis ta on looduselt saanud – tal on õigus asju otsustada. Aga ta on liiga tagasihoidlik. Nad peavad aru saama, et sina oled see mees seal."

Cretu mängust:
„Hoidsime nendest asjadest kinni, milleks valmistusime. Isegi siis, kui Läti serviga kõvasti riskis. Olime terve mängu kontrollivad ja pidevalt eduseisus, mitte miinuses. Kolmandas geimis seisul 18:14 andisme neile kaks side-out’i kergelt. Ja serviviga. Nad jõudsid järele, diagonaal (Hermans Egleskalns – M. R.) võttis riske servil ja rünnakul, blogis tegime lollusi. Ei mänginud nii nagu varem. Kolmandas geimis oli meil veidi ebaõnne. Kaks-kolm Renee löödud palli, mis olid väga keerulised mängida. Meil polnud õnne, et sealt punkte ei tulnud. Aga ta tuli mängu tagasi ja tegi head tööd.”

Fännidest:
„Nad loovad erilise atmosfääri ja tulevad meid vaatama isegi siis, kui mängime kodust kaugel. Olen seda juba korduvalt öelnud: need kutid liigutavad midagi terves riigis. Juba mõned aastad. Olen kuulnud treeneritelt, et kõik lapsed tahavad mängida võrkpalli, neil pole Pärnus lihtsalt piisavalt treenereid selleks. Isegi kui neid fänne on 20 või 30, on meil kodumängu tunne juba sees. Tšehhis oli 30-50, aga kisasid nagu 5000. Nad annavad tunde, et see, mida teeme, läheb inimestele korda.”