"Tänases mängus nägi meie noorem koosseis, et kõik on nende endi kätes. See on täielik jama, kui minna platsile pea all ja õlad norus, kui aga teha seda püstipäi, siis on kõik hästi. Sellise mentaliteediga liigume samm-sammult lähemale ka suurtele võrkpallimaadele. Mõnikord tuleb küll ka kaotusi vastu võtta, ent see on sport," lausus Crețu Eesti Võrkpalli Liidu kodulehe vahendusel.

"Mul on hea meel nii meie meeskonna, treenerite, abliste kui ka föderatsiooni üle, kes on meile loonud suurepärased tingimused. Kuid peamine on siiski mängijad. Nad peavad mõistma, et kõik hoolivad üksteisest ja lõpuks on just nemad need, kes annavad meeskonnale selle jõu, et edasi liikuda."
Eilse mängu parimana 25 punkti toonud Renee Teppan lisas: "Peatreener tahab näha, kuidas me sellistest olukordadest välja ujume ja selline lähenemine on igati õige, sest mängijate ringi ongi vaja suuremaks ajada."

Eesti sai eile Euroopa liigas Austria üle raske 3:2 võidu, päev varem alistati sama meeskond 3:1. Kuus võitu asetavad meid alagrupis kindlaks ainuliidriks.