Toomas Jasmini ja Raigo Tatrtiku taktikepi all mängiv noormeeste võistkond (2001 ja hiljem sündinud) sai 3:0 jagu Leedust, kirjutab volley.ee. Pärnu Võrkpalliklubi meeskonnas sel hooajal väärtuslikke minuteid teeniv Märt Tammearu tõi Eesti koondise edukaimana 19 punkti (+13). Laupäevaseks vastaseks on Läti II võistkond ja pühapäeval mängitakse Läti I võistkonnaga.

2002. aastal ja hiljem sündinud tüdrukute koondis (peatreener Peeter Vahtra, abitreener Margit Keerutaja) kohtus reedel Sankt-Peterburi võistkonnaga ja pidi vastu võtma napi 2:3 kaotuse. Eesti resultatiivseim oli Marily Lass, kes kogus venelannade vastu 13 punkti ja jäi kuuega plussi. Laupäeval kohtutakse lätlannadega ja pühapäeval Leedu eakaaslastega.

Eesti 2000/2001 sündinud tüdrukud (treenerid Riina Ernits ja Kardo Kõresaar) alistusid 0:3 Läti eakaaslastele. Homme ootab ees mäng Venemaaga, turniiri viimasel päeval Leeduga.

Tänase päeva viimases mängus alistas Urmas Tali ja Ülari Kaibaldi juhendatav meeskond (sündinud 1999 ja nooremad) 3:1 Leedu eakaaslased. Eesti parimaks kerkis Tallinna Selveriski mehetegusid tegev Albert Hurt, kes tõi 23 punkti (+15). Siim Melles lisas 13 punkti (-1). Vanemate poiste võistkond saab laupäeval oma võimeid kõrvutada Läti II ja ülehomme Läti I võistkonnaga.