Ainsana jätkab täiseduga Riia, kõik Eesti klubid on komistanud. Eile jäi Tartu Bigbank kodus 1 : 3 (–22, 18, –14, –20) alla verinoorele Tallinna Selverile. Hingestatult tegutsenud ja kaitsemänguga Bigbanki meestel tuju rikkunud Selveri resultatiivseimaks sai 17 punktiga 17-aastane Timo Lõhmus.

Tartu poolel ei teinud tervislikel põhjustel kaasa Rait Rikberg (pöidlavigastus) ja Mart Naaber (valu rinnus, õnneks pole asi südames). Rünnakul polnud parim päev Hindrek Pulgal ega Samuel Walkeril. Bigbanki juhendaja Andrei Ojamets tegi pärast kaotust mängijatele ja iseendale etteheiteid: „Õiged mängumehed alla teatud kehaosa ei mängi. Miks me olime nii tahtejõuetud? Selveri noored mehed tahtsid hirmsasti.”

Pärnu alistas võõrsil tiitlikaitsja Saaremaa samuti 3 : 1 (19, 21, –23, 14). Kolmandas geimis sai Pärnu brasiillasest leegionär Eduardo Neves Atu vaidlemise eest kollase kaardi. Kuna Martti Keel oli juba varem kollase kaardi teeninud, näitas kohtunik Erko Varblane ka punast kaarti, mis andis Saaremaale lisapunkti. „Meie brasiillasele tundus, et ta lõi esmalt vastu blokki ja sealt põrkas pall vastu antenni. Ta reaktsioon oli ehe mängumehe emotsioon, mitte mingi tige emotsioon,” arutles Pärnu juhendaja Avo Keel, kelle arvates lendavad kaardid liiga kergesti. „Äkki teeme nii, nagu vanasti – treener ei tohi mängu ajal püsti ka tõusta! See otsus jäi mulle arusaamatuks.”

Tabel: 1. RTU 12, 2. Daugavpils 8, 3. Jēkabpils 8, 4. Tartu 6, 5. Saaremaa 6, 7. Selver 6, 8. Pärnu 4.