Poolfinaali avakohtumises klopiti Tallinna Selveri väga noort koosseisu 3:0. Nii vajati täna kodusaalis peetud kordusmängus vaid kahte geimi.

Selver alustas vihaselt, kontrollides avageimi ning juhtides veel Mihkel Vabrlase bloki järel 20:19. Sealt edasi kergitas äsja euromängudes enesekindlust kergitanud Saaremaa piltlikult öeldes kaabut ja läks oma teed. Kaks viimast punkti sai Saaremaa kapten Siim Põlluääre löökidest, geim võideti 25:21. Teist geimi kontrollisid saarlased algusest peale, Harri Palmari serviseeria viis nad ette juba 19:10 ning finaali pääsu taganud geim võideti 25:16. Kolmandas geimis lasi Urmas Tali juba vahetusmehed platsile, kuigi Selver juhtis vahepeal pikalt, siis lõpuks seegi geim saarlastele 26:24.

Saarlaste punktid jagunesid ühtlaselt, resultatiivseimad olid täna Eddie Rivera 9 ning Palmar 7 silmaga. Selveri poolelt kogus noor diagonaalründaja Timo Lõhmus küll 11 punkti, kuid rünnakul oli ta seekord hädas - resultatiivsus oli vaid 28%. Oliver Orav ja seekord temporündaja positisioonil tegutsenud Mihkel Varblane lisasid kumbki 9 punkti. STATISTIKA

Teises poolfinaalis on tänavu vastamisi Pärnu ja Tartu Bigbank. Pärnu võitis avavaatuse 3:0 ja vajab pühapäeval kordusmängus samuti vaid kahte geimi. Mullu võitis Saaremaa karikafinaalis Bigbanki 3:2.