Kreek tegi kaasa kogu kohtumise, kuid sai vähe tõsteid ning seega ka kasina punktisaagi. Kokku 4 punkti kogunud temporündaja tõi 2 silma servil ja lisas ühe nii blokis kui rünnakul, teatab volley.ee. Meeskonna resultatiivseimad olid serblane Marko Ivovic (15 p) ja prantslane Mory Sidibe (14 p).

Pariis tõusis 11 punktiga C-alagrupi liidriks, kuid viienda vooru mäng Budva Budvanska Rivijera (seni 6 punkti) ja Rzeszowi Asseco Resovia (10 p) vahel peetakse alles neljapäeva õhtul.

Tiitlikaitsja pudeneb konkurentsist enne play-off mänge

Surmagrupiks peetavas E-alagrupis peab edasipääsust suu puhtaks pühkima tugev Venemaa klubi - tiitlikaitsja Novosibirski Lokomotiiv, kes jääb juba püüdmatusse kaugusse teisese Venemaa meeskonnast Kaasani Zeniit ning itaallaste Macerata Lube Banca Marchest.

Viienda vooru mängud on peetud B-alagrupis, kus kindel liider on 15 punktiga Belgorodi Belogorje (RUS), teisele edasipääsu kohale kandideerivad Noliko Maaseik (BEL, 9 p) ja Piraeuse Olympiacos (GRE, 6 p). G-alagrupi esikoha on viie vooruga kindlustanud Knack Roselare, teise edasipääseja saatuse otsustavad VfB friedrichshafen (GER, 8) ja Kedzierzyn-Kozle Zaksa (POL, 7).

D-alagrupis on kõik sisuliselt enne viimast vooru selge - edasi pääsevad Trentino Diatec (ITA, 15 p) ja Berliini Recycling Volleys (GER, 12 p). Samuti on edasipääsejad selgunud F-alagrupis, kus võrdselt 12 punkti on koos Ankara Halkbanki (TUR) ja Jastrzebski Wegiel (POL) meeskondadel.